LUNCH + DINER

Wij zijn weer open! Vanaf 5 JUNI werken wij weer met reserveringen voor diner binnen (of buiten als het weer het toelaat)! WE HEBBEN ER ZIN IN!

Onze terrassen hebben veel zon en zijn gedeeltelijk overdekt en we hebben heaters en vuurkorven om jullie warm te houden. Neem wel je lievelingsjas en paraplu mee, want niets is zo veranderlijk als het weer.

Onze andere ruimtes zijn eventueel al te huur. Bekijk NEEL achter LE:EN, de SPIEGELZAAL en the DRAIN voor onze mogelijkheden.

Omdat het bij ons zo lekker groot is (en gezellig), kunnen we ons goed aan de RIVM regels houden, zodat je onbekommerd uit eten kunt bij ons. Onze tafels staan op veilige afstand, onze looppaden zijn breed waardoor we ons met z'n allen goed aan de 1,5 meter kunnen houden. We hebben meerdere aparte toiletgroepen, een hoog plafond waardoor er goed geventileerd wordt. Dus kom gerust naar ons toe. We hebben er een extra POP UP ruimte bij waar je ook veilig kunt eten. JOIN the DRAIN met JOIN JOY FOOD. Binnenkort meer over the DRAIN (achter LE:EN)!

Houd je bij ons ook aan de regels. Kom in ieder geval niet naar ons toe als je klachten als griep en/of verkoudheid hebt. Je moet reserveren, maar dit mag ook aan de deur. Je loopt dan natuurlijk wel de kans dat we aan ons maximaal toegestane aantal gasten zit. Je kunt nu tot 4 personen online reserveren, maar bel ons na 16u om te kijken of we toch nog plek hebben en hoe we wellicht een veilige tafelschikking kunnen maken voor een groter huishouden/gezelschap.

Bij binnenkomst was je je handen, je noteert je naam en telefoonnummer en dan word je naar je tafel gebracht en hopen we dat je een geweldige en onbezorgde avond bij ons hebt.

GROEPSRESERVERING

Bij LE:EN is er veel mogelijk voor groepen en bedrijven. Zo hebben we in het verleden modeshows gehad, bruiloften, brainstormsessies, congressen en nog veel meer! Wil je alvast reserveren voor onze apart af te huren creatieve ruimtes NEEL achter LE:EN  the DRAIN of voor onze SPIEGELZAAL? Dat kan. Bekijk dan eerst dit bestand: [HIER KLIKKEN]

Helaas behoren staande borrels en walk & dine-events momenteel nog niet tot onze mogelijkheden.

Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Bij het maken van een reservering ga je akkoord met deze voorwaarden. 

CONTACT

Groepsreserveringen boven de 8 personen nemen wij uitsluitend via de e-mail aan. Wij verzoeken je daarom om ons een mail te sturen naar GROEPENBIJLEEN@GMAIL.COM. Om sneller antwoord mogelijk te maken willen wij vragen of je in de mailonderwerp de datum wilt vermelden en het aantal personen.

Om je wat meer inzicht te geven in wat er voor groepen allemaal mogelijk is bij ons hebben wij het volgende bestand [KLIK HIER]. Hierin staan de groeps-arrangementen vermeld, de omzetgaranties voor onze besloten ruimtes en welke apparatuur wij tot onze beschikking hebben.

Wij proberen uw mail binnen 48 uur te beantwoorden, met uitzondering van weekenddagen.