LUNCH + DINER

Wij zijn weer helemaal open en WE HEBBEN ER ZIN IN!

Tijdelijk zijn we helaas op maandag even gesloten omdat we wat onderbezet zijn. Door op maandag te sluiten kunnen we er de andere dagen wel volledig zijn ;-) .......dus wil jij ons komen versterken, heel graag! mail naar marcbijLEEN@gmail.com

Onze terrassen hebben veel zon en zijn gedeeltelijk overdekt en we hebben vuurkorven om jullie warm te houden. Neem wel je lievelingsjas en paraplu mee, want niets is zo veranderlijk als het weer.

Tot 8 personen zijn we online te reserveren. Zijn we nou eens een keertje online vol, probeer dan na 16u of we wellicht toch een plekje hebben (vrij gekregen). Maak je een reservering en heb je een allergie en/of dieetwens? Laat het ons weten in de opmerkingen!

Wil je met 8 personen of meer komen mail ons dan groepenbijLEEN@gmail.com 

Voor groepen hebben we ook aparte ruimtes die je kunt huren voor borrels, vergaderingen en dineetjes. Bekijk bij het kopje AREAS wat de mogelijkheden zijn bij NEEL achter LE:EN, de SPIEGELZAAL en the DRAIN.

We organiseren in onze AREAS zelf ook veel verschillend leuks, als filmavonden, theater, muziek HE:LEEN en LE:EN PLAY en ook JOY JOIN the DRAIN etentjes en meer. Kijk voor de agenda hieronder.