LUNCH + DINER

Wij zijn weer helemaal open en WE HEBBEN ER ZIN IN!

Tijdelijk zijn we helaas op maandag even gesloten omdat we wat onderbezet zijn. Door op maandag te sluiten kunnen we er de andere dagen wel volledig zijn ;-) .......dus wil jij ons komen versterken, heel graag! mail naar marcbijLEEN@gmail.com

Onze terrassen hebben veel zon en zijn gedeeltelijk overdekt en we hebben heaters en vuurkorven om jullie warm te houden. Neem wel je lievelingsjas en paraplu mee, want niets is zo veranderlijk als het weer.

Binnen hebben we veel ruimte zodat we de tafels toch op gepaste afstand kunnen zetten waardoor je onbekommerd uit eten kunt. Gelukkig mogen we grote groepen wel weer gezellig aan één tafel plaatsten. Wel zo leuk! 

Tot 8 personen zijn we online te reserveren. Zijn we nou eens een keertje online vol, probeer dan na 16u of we wellicht toch een plekje hebben (vrij gekregen) 

Wil je met meer dan 8 personen komen mail ons dan groepenbijLEEN@gmail.com 

Voor groepen hebben we ook aparte ruimtes die je kunt huren voor borrels, vergaderingen en dineetjes. Bekijk bij het kopje AREAS wat de mogelijkheden zijn bij NEEL achter LE:EN, de SPIEGELZAAL en the DRAIN.

We organiseren in onze AREAS zelf ook veel verschillend leuks, als filmavonden, theater, muziek HE:LEEN en LE:EN PLAY en ook JOY JOIN the DRAIN etentjes en meer. Kijk voor de agenda hieronder. 

Stichting MOSKOU speelt op 10 juli "Samenkomst in positieve sfeer" 

waar: POP UP bar THE DRAIN
deuren open: 20:30
aanvang voorstelling: 21:30
entreeprijs: 15,- (incl servicekosten) 

Twee vrienden die zich het gevoel van feest proberen te herinneren

In 'Samenkomst in positieve sfeer' proberen twee vrienden, Leon en Lilou, zich het gevoel van feest te herinneren. In het glinsterende licht van een discobal vinden ze zichzelf terug in een polonaise belangrijke vragen. Waarom feesten we? Hoe essentieel is feest voor het bestaan? En is een vis een goed verjaardagscadeau?

'Samenkomst in positieve sfeer' is een voorstelling over Salmari-vlekken op je witte shirt, vergeten tompoucen in een lege kantine en de zin van het leven. Maar bovenal een liefdevolle ode aan de samenkomst.

// Over Stichting Moskou //
In januari 2016 richtte Lilou Dekker Stichting Moskou op. Sindsdien maakte ze in samenwerking met een steeds wisselend ensemble meerdere (locatie)voorstellingen. Waaronder Circus Reve en Het Einde van Edward Lozinski. Randa Peters en Lilou Dekker werkten al eerder samen aan de voorstelling Lessen van een hert in het Amsterdamse Bos theater. Hierover schreef Kester Freriks in de theaterkrant: “Onder de inmiddels steeds donkerder wordende bomen speelt Lilou Dekker een jonge vrouw die tien jaar was toen Juno von Schulz, de dochter van haar moeders beste vriendin, werd geboren. Dat prille meisje was zo mooi en groeide uit tot een schoonheid, die bij Lilou jaloezie opwekt. Dat is de harde ondertoon van een uiterst gevoelige, briljante voorstelling.”

Deze voorstelling heeft uitsluitend zitplaatsen – op voldoende afstand – beschikbaar. 

Voorafgaand diner kan je op normale wijze reserveren via het reserveringssysteem hierboven (neem lekker ruim de tijd om te tafelen en vermeld dat je naar de voorstelling gaat!)